lėktuvo bilietas į Fuerteventurą

Kulinarinė kelionė į Fuerteventurą

Fuerteventura nėra vien tik bangentininkų rojus ar vieta tingiai degintis paplūdimyje. Ši sala traukia keliautojus iš viso pasaulio. O dar vienas svarbus salos pasididžiavimas  – tai turtinga ir įvairiausiais kvapais bei skoniais traukianti vietinė virtuvė. Kanarų salų maistas yra tikra palaima mėgstantiems pasaulio šalių maistą. Jeigu lėktuvo bilietas į Fuerteventurą jau jūsų stalčiuje, siūlome iš […]

lėktuvo bilietas į FuerteventurąFuerteventura nėra vien tik bangentininkų rojus ar vieta tingiai degintis paplūdimyje. Ši sala traukia keliautojus iš viso pasaulio. O dar vienas svarbus salos pasididžiavimas  – tai turtinga ir įvairiausiais kvapais bei skoniais traukianti vietinė virtuvė. Kanarų salų maistas yra tikra palaima mėgstantiems pasaulio šalių maistą. Jeigu lėktuvo bilietas į Fuerteventurą jau jūsų stalčiuje, siūlome iš anksto susidaryti norimų išragauti patiekalų sąrašą ir pavarvinti seilę skaitant apie garsiausius Kanarų ir Fuerteventuros patiekalus.

Papas arrugadas – tai užkandis, kurį rasite kiekviename restorane. Ne paslaptis, kad Kanarų maistas – tai ne tik dietiškos jūrų gėrybės, bet ir bulvės, kurių vietiniai vartoja labai daug. Tai iš esmės mažytės bulvytės, verdamos su lupenomis gan smarkiai pasūdytame vandenyje.

Mojo Picon – tai garsusis Kanarų salų padažas. Jis dažniausiai ant stalo keliauja kartu su papas arrugadas, mėsos patiekalais ar daržovėmis. Jis gaminamas iš alyvų aliejaus, česnako, paprikos, kumino ir acto.

Puchero Canario – mėsa taip pat yra kanariečių mėgiamas produktas. Tiek namuose, tiek restoranuose gaminama kepta mėsa patiekiama su daržovėmis ir garbanzo pupelėmis. Įvairūs visų pupelių ir mėsos rūšių deriniai.

Majorero sūris – tai salos pasididžiavimas. Tai ožkos pieno sūris, kuris taip pat gali būti ir rūkytas, jei mėgstate gurmaniškesnius sūrio variantus.

Kaip gi ir be žuvies – jokioje Viduržemio saloje nepasigesite šio produkto.Taip pat ir Fuerteventuroje. Čia kiekvienas restoranas konkuruoja su kitomis vietomis siūlydamas klientams tą pačią dieną pagautą žuvį, gardžiai iškeptą ant grotelių. Tad verta pasimėgauti ir Fuerteventuros žuvies skoniais.

Tai ne tik geriausi salos patiekalai, bet ir idėja suvenyrams. Į namus artimiesiems galima lauktuvių atvežti ir Majorero sūrio, ir Mojo Picon padažo. Nekantraujate išbandyti nuostabų Kanarų salos maistą bei patirti nepamirštamų nuotykių? Pigūs skrydžiai į Fuerteventurą yra vykdomi visais metų laikais. Pavasaris, vasara ar žiema? Galvoti ilgai neteks, nes kelionė į Ispaniją, konkrečiai į vieną iš jai priskiriamų salų, bus nuostabi bet kuriuo metų laiku!

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *