Dar prieš 10 metų juokaudavom, kad geriausias tortas – lašiniai. Buvom kartą net padarę tortą iš tikrų lašinių. Nupirkome paltį, apipjaustėme, išpjaustėme jubiliato vardą, berods tai buvo M. Tada papjaustėme svogūno (ne laiškų) ir ant tos M raidės dar uždėjome fejerverką. Sudainavome „su gimimo diena…” ir tada teko tą tortą valgyti. Kad nebūtų toks riebus, užsigėrėme degtine… 😉 Et, buvo laikai…
Dabar viskas pasikeitė. Galima užsisakyti tikrą tortą lašinių palties formos. Jis būtų saldu, kaip medus, nors atrodytų, kaip lašiniai. Štai toks:
Beje, jį gamino viena pažįstama meninių tortų kepėja iš Šiaulių, taigi, jei reikia panašaus, galėsiu suorganizuoti kontaktus.